Hydrotac Verb N/adh Ster 10,0x10,0cm 10 6858320

CNK:2643302
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs 35,11
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Schuimverband met aan de wondzijde een netvormige hydrogellaag en waterdampdoorlatende, vocht- en kiemdichte polyurethaan afdeklaag; het absorberende schuim neemt overvloedig wondexsudaat snel op zonder de wond uit te drogen; bij relatief droge wonden geeft het hydrogel vocht af en ondersteunt de opbouw en handhaving van het vochtige wondmilieu; het verband is zacht en plooibaar, beschikt over een goede polsterwerking en kan bijna pijnloos verwijderd worden zonder enig residu achter te laten; ook met fixatiefolie verkrijgbaar.

De zelfklevende eigenschappen maken HydroTac gemakkelijk aan te brengen, voor een langdurige fixatie moeten geschikte producten gebruikt worden zoals hypoallergene fixatiepleisters of -verbanden. Geschikt voor licht tot matig exsuderende wonden tijdens de granulatie- en epithelisatiefase.

Indicatie

Voor de wondbehandeling van gering tot matig exsuderende wonden in de granulatie- en epitheliseringsfase, zoals bij ulcus cruris, diabetisch voetsyndroom en decubitus; voor het verzorgen van verbrandingen tot graad 2a.

Actieve ingrediënten
geen actieve ingrediënten