Cellacare Rhizo Classic Duim T2 137932

CNK:3946969 APB categorie: Medisch hulpmiddel
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs 31,37
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

Cellacare Rhizo Classic is een orthese voor de duim. Een stabilisatie-element omvat de duim lateraal en immobiliseert zo het zadel- en basisgewricht van de duim.

Eigenschappen

Betrouwbaar werkingsprincipeimmobilisatie van het zadel- en basisgewricht van de duim de bewegingsvrijheid van de vingers wordt behouden het stabilisatie-element kan indien nodig door een vakman individueel worden aangepast Eenvoudig in het gebruik: eenvoudig aanleggen door twee sluitingen aan duim en pols, een langere klittenbandsluiting voorkomt dat de band uit de gesp schuift – dit vereenvoudigt het aanleggen van het product door een individueel verstelbare duimsluiting kan het product aan de grootte van de duim worden aangepast. Hoog draagcomfort: dun, valt niet op onder kleding, bestaat uit zacht, comfortabel basismateriaal, ademend materiaal

Indicatie

immobilisatie bij posttraumatische en postoperatieve toestanden van het basis- en/of het zadelgewricht van de duim, immobilisatie bij letsels van de ulnaire banden ('skiduim'), immobilisatie bij chronische instabiliteit van de duimgewrichten, immobilisatie bij degeneratieve veranderingen van het basis- en/of zadelgewricht van de duim (scapho-trapezio-trapezoid-artrose, rhizartrose)

Ingrediënten

polyamide, polyester, polyurethaan, katoen, polyacetaal, aluminium