-15%

Cet Hexarinse 237ml

CNK:1589944 APB categorie: Ander
Voorraad: Product beschikbaar
Prijs € 23,51 19,98
Meer info over uw gratis levering
Hoeveelheid
Beschrijving

GEBRUIK :

Hexarinse is een verzachtende, verfrissende en smakelijke spoeloplossing die chloorhexidinegluconaat bevat. De antimicrobiële activiteit van chloorhexidine kan bijdragen in het voorkomen van gebitsaondoeningen.

GEBRUIKSAANWIJZING :Gebruik door de dierenarts : voor, tijdens en na tandsteenverwijdering. Gebruik thuis : spoel de mond dagelijks na elke maaltijd, tenzij het advies van uw dierenarts anders luidt.

INGREDIENTEN :

0,12% chloorhexidinegluconaat op basis van een verzachtend alcoholvrij middel.

BELANG VAN GEBITS - VERZORGING : Tandplak is het zachte, grijswitte laagje dat door de snelle verspreiding van bacteriën continu op het tandoppervlak wordt gevormd. Tandplak mineraliseert binnen enkele dagen en wordt tandsteen, wat weer aanleiding geeft tot verdere tandplakvorming. Wanneer tandplak niet wordt verwijderd, kunnen het tandvlees en de weefsels die de tanden ondersteunen worden aangetast. Het resultaat is tandvleesontsteking en/of wortelaandoeningen, die tot slechte adem, pijn en tandverlies kunnen leiden. Een chronische mondinfectie kan ook aanleiding geven tot aandoeningen elders in het lichaam, zoals het hart, de longen en de nieren. Goede mondhygiëne is dus van belang voor de gezondheid van uw huisdier.

Breedte Hoogte Diepte
65 mm 53 mm 193 mm